There's no need to rush. If something is meant to be, it will happen. In the right time, with the right person, for the best reason.

 

Tjugosjunde augustiAugusti fortsätter att imponera genom att ge oss högsommarvärme än fast löven börjar bli gula, men trots det så spenderas dagarna bara här hemma, hos syster som kattvakt eller på jobbet. 
Ikväll ska jag och några andra tjejer försöka planera vintern 2013/2014 för då ska jag faktiskt ta tag i dessa resedrömmar.

Helg 33

 
En morfar i stearinljussken och en bryggfiskande kusin är vad jag fångade av helgen i stugan innan kameran fick slut batteri.
 
 
Resten av helgen gick åt till att lösa korsord, plocka blåbär, premiär-basta och kvällsdoppa sig i sjön för (antagligen) sista gången i år. En väldigt fin helg.
 
Här sitter jag nu i Ronjas lägenhet i väntan på att deras nya diskmaskin ska levereras och om några timmar påbörjar jag min 4 dagars arbetsvecka.
 

Stillsamhetens paradis

 
Efter en vecka som gått i snigelns fart så är det nu äntligen helg. Medan alla andra ska festa så ska jag läsa böcker, spela poker och äta kräftor med släkten på detta ställe ↑

Trettonde augusti.

 
Idag blev jag inringd till att jobba på avdelningen bredvid den jag brukar jobba på och väl där fick jag höra så fina ord av tanterna som bor där, älskar mitt jobb när de visar sån uppskattning.
Ikväll kommer tjejerna över till mig och imorgon ska jag träffa min efterlängtade syster ♥
 

Sjuttio/trettio-lyckan

 
Jobbade mitt sista schema-lagda pass på Brogården igår så nu är det slut på korta naglar och en mobil på ljudlöst. Säger istället hej till livet som spring-vikarie samt en ledighet som till mindre delen känns osäker och läskig men till största delen väldigt skön och efterlängtad. Ska njuta av dessa dagar så som jag gjort på bilderna ovan och blunda inför det faktum att man nu måste ha jacka på sig på kvällarna. 
 
Nu ska jag laga kräftstjärtspasta, lyssna på den här (får såna flashbacks till Emmaboda när vi såg dem live) och sminka ögonfransen för ikväll ska jag nämligen dricka vin och dansa.
 

And all is wasted in the sand, like breaking diamonds with your hand

Trots att augusti alltid brukar innebära att sommaren sjunger på sista versen (=ångest) så måste jag ändå säga att den har varit himla fin hittills.
 
Både i lördags och söndags låg jag, Elsa och Jenice på en nästintill folktom strand och pratade minnen och framtid. Trots att samtliga av oss knappt vet vad vi gör om dagarna nästa vecka så tyckte vi alla att det inte gjorde så mycket. Vi kom fram till att man planerar, funderar och tänker så mycket framåt nuförtiden att det faktiskt känns skönt att ödet får bestämma lite nu. 
 
 
På lördagskvällen åt Jenice grillat hos mig, sedan spelade vi badminton med bror min och så avslutades kvällen med att vi målade i min My Little Pony-målarbok.
 
 
Igår smsade jag Erik och frågade Vad säger du om picknick? och han tyckte att Det lät inte alls dumt. Så vi drog till Coop och köpte med oss korv, potatissallad, vindruvor och choklad som vi sedan åt på några lakan nedanför mitt lägenhetshus. Efter ett litet astmaanfall från pojkens sida och en tvärrunda hem till honom för att hämta medicin så packade vi ihop, gick en promenad i kvällssolen och avslutade den fina måndagen med att sträck-se How I Met Your Mother. Bästa kvällen på länge.
 
Idag tvättar jag cirkus 150 kg tvätt, spelar Candy Crush och längtar lite tills ikväll då jag får tvärträffa Erik och långträffa Linnéa.

Emmabodafestivalen

 
Och så kom de där 5 dagarna vi hade längtat efter i 2 månader. 5 dagar av att "duscha" genom att skvätta vatten från en hink, frukostar i ett kokhett tält, tälthäng, goda middagar från matstånd, galna kvällsäventyr, bra musik och konstiga/härliga/roliga nya människor. Emmaboda var en så himla rolig och annorlunda upplevelse och jag har så många härliga citat från våra (fulla) nyfunna vänner att det är svårt att minnas allt de sa. Vet ju i alla fall att det inte blir sista gången jag åker på en festival.
 

RSS 2.0