Höstlista.

 

Känner du dig lycklig och glad nu när hösten är här?
Känner mig glad i början av hösten, när träden ändrar färg och min fotolust kommer tillbaks. Men såhär i oktober och november - nej, verkligen inte. Jag är mycket känsligare och tycker det mesta känns tråkigt. Känner inte ens igen mig själv ibland. Men snart är det december och då blir ju allt bättre!

Vad kommer bli ditt mest använda plagg i vinter?
Mina stickade tröjor. Att frysa är aldrig kul.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan – hur såg ditt liv ut?

Jag sms:ade konstant med Erik, gick ner 3 kg för jag åt ingenting och snittade 6 timmars sömn varenda natt, men mådde ändå så himla bra. I helgen är det precis 1 år sedan vi båda inte kunde somna så han kom hem till mig för första gången, klockan var då kvart över 5 på morgonen och sen spelade vi sudoku tills halv 7.

Ikväll är det exakt 1 år sedan jag och Linnéa beställde våra studentmössor. Helt sjukt vad tiden går fort.



Vad gör du om dagarna egentligen?

Pluggar konst på Edelvik. Jag vill nog jobba med inredningsarkitektur eller grafisk design, så det känns som rätt väg att börja där.

Vad ska du ha för frisyr idag?
Ofixat, och det ska bli så skööönt.

Vad lyssnar du på för musik?
Melissa Horn, City and Colour, Beyonce, Mumford and Sons, Familjen, Coldplay och Tallest man on earth. Lite blandat kan man säga.


Vad läser du?

Bloggar. Och snart ska jag läsa Flashback-inlägg, har blivit helt beroende av det på sista tiden.

Senast tre inkomna sms?
Ett jättelångt från mamma som handlade om att hon ville att jag skulle hjälpa till med middagen idag.
"God natt älskade ♥" från Erik.
"Kom int ihåg :P" från Ronja.

Vad var bäst med sommaren?
Att jag hade jätteroliga jobbarkompisar. Att träffa Erik. Midsommaren i Lossmen.

 

Vad var sämst med sommaren?
Vädret! Aldrig har jag varit med om en så regnig sommar.

Vad gjorde du igår?
Såg teater! Jag, mamma, pappa, Crille och mormor gick alltså och såg "Anna och Berta" som Västerbottensteatern hade gjort, lite seg handling men musiken, humorn och skådespeleriet var så väldigt bra. Dessutom hade Ronjas kille Johannes ljusdesignat den, väldigt coolt var det.

Senast köpta plagg?
Mina svarta jeans som jag använder typ jämt.


Ditt bästa skönhetstips inför hösten?
Ha alltid med dig Lypsyl!!

Hur ser du på framtiden?
Lite osäker, vet bara vad jag gör om dagarna tills den 31 maj, sen finns inga planer. Men om vi tänker lite närmare så känns det väldigt bra, december och julen är ju så himla fin.

 




Tjugosjunde november tvåtusentolv.

 
Idag har vi lärt oss att göra papperstryck, det kändes som en teknik som passade mig så himla bra och det var så sjukt kul. Ska visa resultatet sen när den är klar.
 
Ikväll kommer Erik och imorgon tar jag långhelg och drar till Lycksele. Har en fullspäckad vecka och helg som kommer innehålla teater, barnvaktning, fotografering och tomteutklädning. Ska dricka en massa glögg också, så jag hoppas att min kära moder köpt en flaska eller två, hehe. 

Måndag!

 
Vaknade med fetaste måndagsångesten och ville inte alls till skolan, men väl där så vände det till att jag blev jätteglad och heltaggad på uppgiften. Manodepressiv tjej hej.
 
Har just ätit upp resterna av pizzan från den där nya pizzerian som snälla svärmor bjöd på i lördags och nu lyssnar jag på Hanapee's nya podcast (där hon precis i detta nu säger att Skellefteåmål är den bästa dialekten, haha). Snart cyklar jag iväg till Fridas lägenhet där ett par andra tjejer också kommer befinna sig. Bra måndag!

Du skulle sälja din själ för att få stanna där.

 
Aaah, älskade fredagkväll. Ikväll kommer pajken min hit och imorgonkväll ska jag hänga med några bruds. Blir en lugn och skön helg, känns bra.

Och jag går med dig överallt, i sommarsol och vinterkallt.

 
Hatar ensamma torsdagar i november när man saknar sin bästa vän som befinner sig för långt bort. Enveckakvarenveckakvarenveckakvar.

Was it love or fear of the cold that led us through the night?

 
Började den här dagen med att måla landskap utomhus, bra träning för ögat men det var inte så populärt hos mig som börjar bli förkyld. På eftermiddagen målade vi med flytande tusch och sen roade jag mig med att titta på Linn som blandade gjutlera med en sån där analog våg som vi nittiotalister inte riktigt förstår oss på, haha.
Ikväll står fika med 6 st tjejer från älskade gamla Te3a på schemat!

You forgave and i won't forget.

Älskar att solen går upp när jag går till bussen, det gör morgonen lite bättre.
 
Sen jag sist skrev har jag haft en skön hemmakväll, varit med Erik och blivit kvitt min träningsvärk sen helgen. Har äntligen köpt ett gymkort och faktiskt insett hur bra jag mår på ett löpband.
Nu står bloggläsning på schemat och sen ska jag träna med Sandra!

20121112



Trodde vi hade textil hela dagen idag men väl på skolan upptäckte jag att vi hade bild, positiv överraskning. Det bästa schema-blocket är när vi bara har keramik och bild, mest för att de är de roligaste ämnena men också för att man får bli kladdig om händerna och lyssna på hårtorksljud. Bästa som finns ju.

Älskar gårdagen, fruktar morgondagen och idag känns allt och inget på samma gång.

 
Idag bor jag i min onepiece, googlar ord som "överanalysera" och dricker varm choklad gjord på varmt vatten för jag har ingen mjölk. Vid 4 ska jag svettas i rosa träningskläder och några timmar senare pratar jag strunt med den där tjejen som har världens härligaste skratt.

Fredag den nionde november.

 
Började den här kvällen med bowling med Sandra, Fredrick och Erik och slutade den genom att ligga här i min säng alldeles full och glad. Dansade nämlingen med Ronja på Allstar och det blir faktiskt aldrig fel med en spontan utång, speciellt med en syster som gillar att dansa lika mycket som jag gör. God natt!

WWW.PINTEREST.COM

 
Igår skaffade jag mig en användare på Pinterest och redan efter 5 minuter frågade jag mig själv varför jag inte gjort det tidigare. Blev så himla inspirerad av alla bilder jag såg så det slutade med att jag satt och ritade i 3 timmar. 

Idag är jag hemma från skolan på grund av illamående och magont, verkligen typiskt att det skulle hända idag då vi har modellmålning. Förhoppningsvis blir det bättre snart, för ikväll ska jag bowla med Erik, Fredrick och Sandra!
 

Sometimes you need to forget what you feel and remember what you deserve.

 
Hade en väldigt bra kväll igår som bestod av kladdkaksbakning och Scrubs med Erik. Kände mig alldeles nykär och fnittrig, fint att det kan kännas så trots snart 10 månader.

Den här dagen har varit lite seg och tråkig, men imorgon är det fredag och jag har fina planer inplanerade så jag ska inte klaga!

Jag ska sakna dig imorgon.

 
Igår kändes bara tanken av skola deprimerande och idag ville jag inte ens hem. Jag ska definitivt forma huvuden fler gånger, det gjorde mig glad.
Annars då? Brandlarmen gick just igång på grund av min ugnspannkaka och ikväll ska jag äta en avokado med Frida och Linnéa. Helt okej måndag.

Vad vill du säga när allting är sagt?

 
Spenderar min söndagkväll ensam för ovanlighetens skull. Äter bröd som smakar lördagsmorgon i Lycksele. Önskar jag att jag bodde hemma så jag kunde stänga in mig på mitt rum men ändå höra trygga ljud av tallrikar som tas ut ur diskmaskinen och en TV som står på trots att ingen ser. Saknar såna småsaker ibland, väldigt mycket just nu.

Ikväll ska Mimmie bli Mimmi.

Har haft ett par lugna och sköna dagar i Lycksele som bland annat innehållit fika med Jenny, Jenice och Elsa. Himla fint att se att vi kan skratta precis som förut trots att vi inte ens minns sist vi fyra hängde.
 
Senare ikväll ska jag förvandlas till en prickig mus och fara på halloweenfest, är så peppad på att Frida kan vara med ikväll!
 
 

RSS 2.0