Sista december

Sitter i soffan med Jenice, dricker kaffe och ser barnfilm. Ikväll har jag, Jenice och Linnea varit på bio och sett New years eve (den var bra!) och sedan nyårspyntade vi i lokalen där vi ska fira in det nya året. Sjukt att det är mindre än ett dygn kvar av 2011! Känns lite tråkigt att underbara 2011 snart är över men nu är jag redo för ett läskigt men spännande 2012.

29 dec.


Igår bytte jag om från pyjamasen kl halv 8 på kvällen, gick på en timmes promenad och kvällsfikade med Jenice sedan somnade jag kl 5 på morgonen. Snacka om att ha vänt på dygnet haha.
Om några timmar sitter jag och den nyss nämna tjejen på en buss mot Skellefteå och jag längtar så mycket!

tjugosjunde december tvåtusenelva.

Idag har jag ersatt ett födelsemärke med två stygn, glömt bort vilken dag det är, sett flera avsnitt av HIMYM och ikväll har jag absolut inga planer. Jullov kallas det, va?

25 dec.


Min julafton var en vanlig, hederlig julafton förutom det faktum att Ronja (som firar jul neröver) saknades. Jag blev så himla nöjd över mina julklappar och kvällen slutades på det finaste sättet - jag och min bror sjöng och spelade gitarr tillsammans och sedan spelade vi sällskapsspel med mamma och Sofie.
Idag är det juldagen och jag har ätit julbord igen (mums) och ikväll ska jag skjutsa festande kompisar.

Kvällen före julafton.

Väldigt mysig kväll med familjen och släkten. Klockan är över 00 så nu har det konstigt nog hunnit bli julafton. GOD JUL på er!

22 dec.

Spenderade mina första timmar av jullovet hos Anders och Annalena, drack glögg och fick julkänslor för första gången på hela december. I övrigt så lever jag på andra glada känslor och ikväll får jag träffa en saknad vän så dagens humör är inget undantag!

tralalalala.

Ikväll ska jag och de inblandade planera inför nyårsafton, längtaaar!

shake up the happiness.

Idag sätter jag upp mina stjärnor i taket som jag vann i fredags.
Idag tvättar jag tvätt som skulle ha tagits hand om för längesen.
Idag har jag på mig pyjamasen även när jag går till tvättstugan.
Idag gör jag inte läxan som är till imorgon (har tappat bort den).
Idag är det fjärde advent och jag har ingen julkänsla överhuvudtaget.
Idag är jag glad ändå.

fredags.

Linnéas fina video från vår julmyskväll.

16 dec

Ligger bokstavligt talat helt utmattad på mitt hallgolv efter en rätt så intensiv dag. Tack och lov för att det är fredag och för att jag snart ska iväg på en julmyskväll med tjejerna ovan plus 7 stycken till!

sometimes you just have to jump off the bridge and hope you grow wings on your way down.

Längtar, fruktar, saknar och hoppas. Och skrattar åt How i met your mother.

14 december

Det känns som april fastän det är december, både i kroppen och utomhus. Ikväll ska jag se Star Wars för första gången i mitt liv, spännande.

families are forever.

Mysig helg.

Lördagen


Det blev en lugn och trevlig lördagkväll med lite sällskapsspel (tvälingsinriktade tjejer på översta bilden haha), djupt prat och rumpskakning.

but I get distracted by the way his toes move when he plays, so I let it burn.

När man gråter av lycka när man ser sin bästa kompis, när man inte minns hur tung handkranen var att öppna, när man inte minns vart man slog på stereon i bilen och när ens hund tokspringer runt i cirklar för han blir så glad att se dig igen - då vet man att man inte varit hemma på länge.
Skönt att vara hemma i alla fall.
Rubriken: Maria Mena - Sorry.

allt var svävande men nu så ser jag klart.

Nyss.
Ikväll har jag egentligen en samhällsuppgift att skriva och förbättra, men äsch, jag har skrivit analyser veckan lång och det är ju faktiskt filmtorsdag idag.

du och jag borde starta upp ett band och låta det explodera i skyn.

Ligger i en sjukt oskön ställning i soffan, lyssnar på Kapten Röd, fick julpirr när mamma berättade att min bror köpt min julklapp och trots mer än 4 timmars telefonprat med tjejen ovan de två senaste dagarna så kan jag inte sluta sakna. Minns knappt sist jag räknade timmarna (44 kvar).

5 december (grattis broder!)

Så var det vinter igen och denna måndag spenderar jag med att försöka tycka något om religioner jag inte ens har någon åsikt om och nöter semikolon och paranteser på telefonen.

andra advent.

Idag har jag varit på min morbrors loppis och kärat ner mig i en lampa, fåtölj oc Stringhylla.
Just nu håller jag, Ronja och Johannes på att baka lussebullar!

noll fyra noll nio.

Orkar inte sova och vill inte sova heller, så jag redigerar bilder istället. Varför går klockan så fort efter 00?

klassfest.


2 december

Välkommen fredag, du är efterlängtad.

RSS 2.0