Festfredag

 
Sist jag festade var det fortfarande så varmt att man kunde sitta ute, vilken tur att det kommer några tjejer hit till mig ikväll och förändrar på det. Här ska dansas!

If you believe in me I'll still believe.

 
Fikat på Wayne's med Frida, Linnéa och Sandra ikväll. Alltid lika trevligt.
 
Vet inte riktigt vad det är med mig ibland, var så glad nyss men helt plötsligt känns allt så tråkigt och meningslöst. Hatar att hösten gör mig till nån annan. Kan visserligen också bero på Mumford & Sons fina men sorgliga nya album (lyssna) men ändå, vill liksom stänga in på mig i lägenheten och lyssna på musik hela dagen och natten. Haha.
Vaffan Mimmie, ryck upp dig. Ska äta mormors bröd och se Big Bang. Hejs.

En helg som gick alldeles för snabbt men var himla bra.

 
Hemma från en mysig helg hos farmor som mest bestod av Monopol, tv-tittande och chips. Alltid kul att träffa lilla farmor som jag så sällan hälsar på.
Nu ska jag somna själv och det suger efter två nätter med hans varma arm runt min midja.

Porcelain.


 
Min fina blå/vita samling porslin som jag tycker så väldigt mycket om.

Cause we're all wonderful people, so when did we all get so fearful?

 
Idag har jag fipplat och trixat med en liten Linn på datorn i några timmar, resultatet av min första Photoshop-bild ser ni alltså ovan, haha. Synd bara att kvalitéten och färgerna blev så dåliga när jag laddade upp den här.
 
Imorgon är det fredag och då ska jag, Erik, Ronja och Johannes köra till farmor. Där har jag tänkt leva i min Onepiece, äta chips hela dagarna (såhär kan skafferiet se ut där) och hjälpa farmor att ta upp potatisen iklädd blommiga stövlar och fula fleecetröjor. Ska bli underbart.

Här har jag längtat bort, här har jag känt mig fri.

 
Började den här dagen med att längta bort från allt vad vardag innebär, men när jag kom till skolan så insåg jag att vi har det ju väldigt bra där när vi sitter i verkstaden med radion på och händerna fulla med lera. Ska komma ihåg det när jag börjar dagdrömma för mycket (typ hela tiden).
Nu ska jag städa lägenheten och sedan invänta Frida och Linnéa ♥

Grattis på bröllopsdagen!

 
 
Idag är det exakt 1 år sedan min morbror Anders gifte sig med sin Annalena. Grät så mycket när dom kom ut ur kyrkan, så fint det var!
 
 
Det var en sån rolig och bra dag, fick agera bröllopsfotograf och sjunga solo för första gången i mitt liv. Helt sjukt att videon har nästan 4000 visningar.
 
Hoppas att ni får många lyckliga år tillsammans!
 

En bra dag, och den är inte ens slut än.

Idag har jag fått färskt bröd till frukost av snälla mamma, ätit semlor och nybakta kanelbullar, scrapbookat i flera timmar, sålt min systemkamera (som försvinner till jul), men det bästa: köpt en ny kamera och objektiv för en galet liten peng. Längtar tills jag får den!
Vem har sagt att materiell lycka inte är riktig lycka? Herregud, vad jag är glad idag!
Första bilden jag tog med min då nya kamera, 2010.
 

Trettonde september.

 
Ikväll har jag lyxigt nog firat Chokladens Dag med en Marabou tillsammans med min sjuke älskling. Det var fint. Imorgon är det fredag och det känns riktigt bra, jag ska träffa min mamma (som jag inte sett på veckor) och finisarna ovan. Längtaaar.

One day I'll be myself, one day I'll be my own.

 
Idag har jag kokat garn hela dagen och imorgon ska vi färga det med hjälp av döda spanska löss. Japp.
Kvällen ska spenderas själv i soffan, kan inte bestämma mig om det känns jätteskönt eller jättejobbigt. Tror på det sistnämnda.

Tionde september.

 
 
Idag har jag målat mönster med hjälp av olika tekniker exakt hela dagen. Min keramiklärare kom in i rummet, tittade på mitt fokuserade ansikte och sa "du gillar verkligen att måla mönster, va?". Förra veckan frågade han mig om jag var "en sån där obotlig perfektionist". Känns bra att en lärare kan läsa en redan efter 2 veckor, då vet man att han är bra. Jag trivs väldigt bra på skolan.

Det är att leka med eld när du drar upp det här igen, för du ser i mina ögon att jag försvann för längesen.



Så då var favoritveckodagen här, skolveckan har varit mycket roligare än första eftersom vi nu fått börja skapa saker, det gillar jag.
Annars då? Jag har just sminkat mig för första gången på 2 veckor och den trevliga anledningen till det är faktiskt att jag ska äta middag på O'Learys med några saknade tjejer ikväll. 

Cause I built a home for you, for me.

 
Idag har vi gjort textiltryck med hjälp av löv och gräs, så himla kul! Nästa vecka ska vi färga själva växterna, ska bli spännande.
 
I övrigt så sitter jag och väntar på att Erik ska komma, känns som en evighet sen vi sågs trots att det var i förrgår.
 
 

Maybe we reached the mountain peak and there's no more left to climb, maybe we lost the magic peace and we're both too blind to find

 
Det bästa med att spendera sin kväll med sin 7 år yngre kusin är att man slipper skämmas över att man faktiskt njuter av att spela töntiga dataspel i flera timmar, hehe.
En annan bra sak är när man cyklar hem med musik i öronen och på så hög volym att det känns som att musiken spelas i en, det är en härlig känsla.

Du skulle sälja din själ för att få stanna där.

 
I helgen har jag sett flera filmer, ätit mycket chips, vaknat av mysiga morgonpussar och lagat god mat. Nu ska jag äta några rader av min Marabou och se en film på tv, ett perfekt avslut på en perfekt helg.

RSS 2.0