En stadsfest som jag bara får ta del av på håll

 
 
Igår låg ensam i en 160 cm säng och hörde att Håkan spelade innifrån staden och jag måste erkänna att det sved lite i hjärtat. Har 13 timmar kvar på min 43 timmars arbetsvecka och jag önskade att jag också kunde vara en av alla dessa festivalglada människor med systemkassar i händerna som jag ser både till och från jobbet.
Snartledigsnartledigsnartledig.

Bygger minnen om sommaren

 
Samlat vuxenpoäng genom att köpa nya sovkuddar med svärmor, ätit glass och pratat med finaste vännen, hjälpt gamlingar att få på sig pyjamasen, tänkt lite för mycket och beställt tågbiljett till Emmaboda. En bra tisdag.
 

Juni 20

 
Linnéas bilder från i lördags då vi spelade kubb, drack och till slut hamnade på Verandan. Hade riktigt kul!
 
I övrigt så jobbar jag för fullt men imorgon är min sista dag innan jag och Erik drar till Lossmen där resten av min släkt kommer vara. Hoppas på en lika bra midsommarhelg som förra gången.
 
 
 

Kreta

 
Fina, fina familjen.

20130611

 
Kom hem från en sån fin vecka på Kreta för några dagar sen men har haft fullt upp med jobb och lägenhetsfix ända sen dess. God mat, trevliga människor och fint väder fick vi i alla fall och förutom att jag hade önskat att jag kunde bli lika brun som min pojkvän alltid blir så är jag mer än nöjd.
 
 

RSS 2.0