Sista december 2012.

Förra nyårsafton. En väldigt bra en.

Landat i ett Skellefteå som känns mer som vår än vinter. Pussat på Erik och fått pirr i magen för det är så det känns när man inte setts på en vecka. Tränat ett efterlängtat pass på gymmet. Funderat ut frisyrer till den här sista kvällen på 2012 men inte kommit fram till nåt (vilket jag borde gjort vid det här laget).
 
Nu ska jag börja göra mig fin, om en timme får jag skjuts till Lina där vi ska äta trerättersmiddag och sen fira in det nya året. 
Gott nytt 2013! 

20121226

 
Så var julen 2012 över och det var en bra sådan. 
Idag har jag utnyttjat min lediga dag med att fara på jobbet för att gymma med familjen, haha. I övrigt så läser jag Flashback-trådar oftare än jag kollar Instagram och har vänt på dygnet totalt trots att jag de nästkommande dagar börjar jobba kl 6. Men sova kan man göra när man är gammal, som man brukar säga.

Julafton!

 
Igår spelade familen och släkten spel, såg "Svensson Svensson" och lekte julklappsleken. Min vinst ser ni här ovan, blev nöjd!
Idag vaknade jag av att min 24-årige storebror ropar "VAKNA NU ALLIHOPA, DET ÄR JU JULAFTON!!", det väckte garanterat hela huset, haha.
God jul på er!

Dan före dan före dopparedan.

 
 
Så var det lördag, jullov och snart julafton.
Sitter just nu i mitt rum i Lycksele och lyssnar på musik och redigerar bilder från dagens bilfärd ↑ medan resten av familjen ser film. Det finns skålar fyllda med knäck, godis och choklad lite överallt i huset och snart ska vi dricka glögg.

Imorgon kommer släkten för vi ska (precis som förra året) äta dopp i grytan, spela sällskapsspel och leka julklappsleken. Älskar den här tiden precis innnan jul.

And it's dark in a cold december, but I've got you to keep me warm.

 
 
Har haft en superbra helg så det känns faktiskt helt okej att den snart är över. Spenderar de sista timmarna med att dricka glögg (som alltid), läsa roliga inlägg på Flashback och funderar på om jag sen ska ta en kvällspromenad till Erik för att sova med honom.
 

Dansa fastän hjärtat brister.

Sitter och väver i ett klassrum med 5 meter i tak när plötsligt Säkert's "Dansa, fastän" börjar spelas i mina hörlurar. Färdas direkt 1,5 år tillbaks i tiden till Trästocksfestivalen 2011 och blir så himla glad.
 
 
Tänker på en bilfärd som tar 3 timmar att genomföra för bilen blir överhettad hela tiden. Vi är stressade men glada ändå.
 
 
Tänker på en förfest hos mig när vi dricker rosévin ur muggar för jag och 3-dagarssambon har inte orkat diska.
 
 
Tänker på musik som är bäst live, glada miner och Converse-hysteri.
 
 
Tänker armband gjorda i ett festivalstånd som vi lovar att vi ska ha på oss hela helgen men som går sönder.
 
 
Tänker på en förfest med människor man inte umgås med längre och en låda Tre Apor som skärs sönder för att vin är dyrt och starkt.
 
Tänker på folköl i buskarna för vinet har slutat verka, en arg tant på balkongen och cigarettrök. En efterfest i finaste huset på andra sidan älven där folk ligger med varandra på toan, där folk på mellanvåningen lyssnar på Håkan Hellström och vi på bottenvåningen diskuterar dammsugning trots att golvet är rent och klockan är 5 på morgonen. Tänker på när vi sedan drar till en annan efterfest där vi pratar Harry Potter på altanen och äter rostade mackor tills vi ser att folk börjar gå till jobbet.
 
2011 var ett år där jag var lika glad en festkväll i juli som en onsdag i december.
Bästa året i mitt liv.
 

Du är rädd för stora ord, jag är rädd för allt.

 
Dagens skoluppgift var att göra ett collage med teckningar målat ovanpå olika material, min val gjordes på en tvättbräda och på en vävtapet. Gillade uppgiften.
 
Ikväll trodde jag att jag skulle tvätta 150 kg tvätt men såg sedan att jag hade bokat fel tid, därför tog jag tillfälle att dricka glögg, slå in paket och pynta min lilla gran.

Andra advent.

 
Jag, Jenice och Elsa blev bjuden på middag igår av fina Jenny och kvällen slutade med en spontan utgång. Hade jätteroligt hela kvällen igenom, hade glömt hur roligt det var att träffa personer man inte pratat med på år.
 
Idag är det söndag och jag redigerar bilder, dricker glögg och längtar tills ikväll då jag får träffa Erik.

4 december.
Haft en bra helg i Lycksele och att vara barnvakt var bättre än vad jag trodde det skulle vara. Direkt jag klev in genom dörren kom Hugo 6 år fram, tog min hand och sa "nu ni sticka härifrån" till sina föräldrar, haha. Barnen lade sig tidigt så sen åt jag chips och myste med deras katt Kattson.

Idag har jag varit hemma på grund av ännu en förkylning. Hoppas att jag mår bättre till helgen för då blir det julbak med mamsen.

1a december.

 
Hängt med Jenice och Elin ikväll, precis som igår. Älskar kompisar som man kan fjanta sig med, men som man också kan prata allvarliga saker med, det kan jag med dom här.
Imorgon ska jag fota en barnfamilj och på kvällen vara barnvakt åt en annan. Lite nervös faktiskt.

RSS 2.0