29 mars

Idag har jag gått på grönt gräs och ikväll felprioriterar jag genom att strunta i läxorna och umgås och sover över hos min syster istället. Så mycket mer värt.

Lilla baby, jag kan inte stanna kvar, jag fuckar upp ditt organiserade liv.

Världens bästa ögonpenna till världens bästa pris, 39 kr från H&M.

Idag har jag sökt jobb, lyssnat på Maskinens nya skiva och suckat åt att jag missar att se dom (och Svenska björnstammen och Markus Krunegård och Anna Ternheim) live på lördag för att jag ska skriva det.där.jäkla.högskoleprovet.då. Suck.

Tusen frågor och miljoner känslor.

Idag har jag provat både balklänningen och studentklänningen, är jättenöjd med båda.
Annars så har jag gjort bort ärenden, ätit god köttsoppa som smakade måndagsmiddagarna med pappa år 2008 och haft jäkligt mycket framtidsångest blandat med ihärdig längtan.

26 mars

Spenderar denna gråa måndag i mars med att titta på videoklipp som gör mig glad.
omg it was you it was you the entire timeThis Baby is Already Way Cooler Than I Ever Will Be GIF - This Baby is Already Way Cooler Than I Ever Will Be

UF-mässan i Umeå.

Ungefär 7 timmars bygge av montern, konstant värk i benen, lite sömn, stressigt, men framför allt - så himla kul!! Blir så stolt över Kaplanskolan som tog hem mer än 1/3 av priserna!

Tisdag den tjugonde mars.

Jag och Linnéa låtsades att vi var glada idag på skolan. Tyckte vi blev söta i alla fall.
Tung skoldag som varade från halv 9 till halv 5. Nu ska jag vika tvätt och packa väskan inför imorgon då vi drar till Umeå för UF-mässan!

"Gästblogga"

Nu vet jag äntligen lösenordet på hennes blogg.se så det lär bli många roliga inlägg ;)
Länkar en riktigt bra låt som avslut!
Mvh Erik!

“While you were sitting in the backseat smoking a cigarette you thought was going to be your last, I was falling deep, deeply in love with you and I never told you ‘til just now.”

På konstigt humör idag, negativ och sur samtidigt som jag hoppat runt och dansat.
Nu ska jag tvätta miljoner kilo tvätt och invänta da_boyfriend (<3<3<3). Hejs.

Mars 18 2012

Grattis på 20-årsdagen finis! ♥

20120317

Linnéas bilder
For på stan för att fixa med det sista inför mässan och fick gratis sockervadd och popcorn. Inte dumt.
Nu ska jag väcka min sovande pojkvän, öppna godispåsen och se ett avsnitt Heroes.

We stood steady as the stars in the woods, so happy-hearted.

Vad skönt att det äntligen är helg! Ikväll ska jag äta obscent mycket naturgodis framför en film med fina Linnéa.

Youth knows no pain.

Dubbla förfester och bra stämning genom hela fredagskvällen. Som vanligt så fastnar ju inte killarna på bild men vi var ca 20 st där mot slutet, det var kuligt!

Jag var vaken men jag drömde att jag sov och jag önskade att jag glömde allt det du kom ihåg.

Så var den fruktade dagen här, och trots att vi var nervösa så gick företagspresentationen inför testjuryn bra. Om en vecka står vi på mässan i Umeå och det har växt sig från att kännas som ett jobbigt stressmoment till att faktiskt kännas riktigt kul.
Nu ska jag se vad killarna i Big Bang Theory har för sig och ikväll blir det Eva & Adam med Linnéa, Lina och Frida.

14 mars

Tung och intensiv dag, skönt att få komma hem och dra på sig Onepiecen och hörlurarna. Nu ska jag förbereda mig för företagspresentationen som vårt företag ska ha imorgon och kanske få ett tvärbesök av Erik, vi har ju faktiskt 2 månader idag ♥

Jag var ett mörkt moln, du var en ljusblick.

Idag har jag svettats i min vårjacka, pussats och skrattat med min pojkvän och hämtat ut min studentmössa. Om några timmar är det alltså exakt 100 dagar tills jag tar studenten... Så konstigt.

12 mars

Orkade inte cykla hem från skolan idag så jag for till Ronja och Johannes istället och bjöd in mig själv och Erik på våfflor. Nu ligger vi alla fyra i deras megasköna soffa och ska se Bruno.

Hej rymden.

Dagens shoppingskörd, allt från H&M.
De tre senaste dagarna har jag ätit väldigt väldigt god mat, spontan-klippt lugg på sambon Jenice, shoppat för pengar jag borde ha sparat och nu längtar vi så himla mycket tills imorgon då det blir fezzt!

Hej natthumor, créme fraiche och en nittio-säng delat på två.

Imorgon blir det en tidig morgon för då ska jag och Jenice ta bussen mot Skellefteå igen, wihoo! Vår tanke är att dom nästkommande dagarna ska bli lika sköna som jullovets sambo-dagar var, men jag är nöjd om de ens kommer i närheten.

Måndag.

Idag ska jag pallra mig till gatan bredvid för att umgås med Elsa. Det var 4 månader sedan vi var med varandra själva trots att vi bor så nära. Helt sjukt.

tonight.

Medan resten av Lyckseles befolkning är ute och dansar så stannar jag hemma och myser i världens fulaste men skönaste plagg, en chipspåse och några avsnitt How i met your mother.

Snälla snälla våren, kom för att stanna. Annars går jag sönder.

Idag har jag spenderat större delen av dagen med min broder, Spotify och solen. Har faktiskt fått årets första fräknar på nosen!

You're not old until regrets take the place of dreams.

Igår var jag med Jenice, vi lyssnade på musik, åt kvällsfika och skrattade åt saker som bara vi skrattar åt. Har saknat den tjejen.
Idag vaknade jag lite för tidigt för att ha gått och lagt mig lite för sent, vill bara att klockan ska slå 13 för då blir det gofika och presentöppning med familjen och släkten.

Lov låter fint i mina öron

Kvällens planer är inte riktigt bestämda men det är lurre, på lov ska man inte planera så mycket.

and if i'd fall, would pick me up?

For till Campus för att lyssna på utbildningar men det fanns inget intressant, så vi for vidare till stan för att köpa balbiljett (japp, det blev så!) och sen till Balder för dagens enda lektion. Inte så värd skoldag med andra ord. Nu sitter jag och väntar på torsdagstjejerna som kommer med godis och film, det däremot känns mycket värdare.

RSS 2.0