Hej från en soffpotatis iklädd Onepiece

 
Nu har jag fixat biljetten till Stadsfesten! Längtar så himla mycket tills på fredag då jag får se lite efterlängtat folk igen. Har förresten glömt att säga att jag skrivit på papperna till Edelvik, så efter mitten på augusti blir jag Skelleftebo igen, wihoo!

Måndag

Från i fredags.

Har just kommit hem från mitt första arbetspass på badhuset (i vanliga fall jobbar jag ju på badparken), 2 gånger i veckan kommer jag få betalt för att sitta på en stol och säga hej och hejdå till kunder. Inte helt fel.
Nu sitter jag och väntar på Erik som för andra gången på 1,5 vecka kör till hit bara för att träffa mig, det är fint.

Midsommarhelgen.Ingen midsommarstång eller krans på grund av en totalt avsaknad av blommor, men jag har ändå haft världens bästa midsommar.

Tjugonde juni tvåtusentolv.

Instagram-bilder från de senaste dagarna. 

Så var första arbetsdagen avklarad och den innebar att iaktta vad dom andra gjorde samt korsordslösning, en mjukstart med andra ord. Ikväll är sista kvällen Erik stannar här och på fredag morgon sticker jag och familjen till stugan i Lossmen. Har längtat så himla mycket efter att få fara dit.

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Sedan jag senast skrev har jag hunnit med en dagstripp till farmor, börjat må lite bättre och fått sällskap av en spontan pojkvän som körde 16 mil för att träffa mig. Nu ska vi se serier.

3096 dagar.

Har just läst ut den här boken, den handlar om den där flickan som blev kidnappad och inlåst i en källare i 8 år, och den är skriven av henne själv. Jag läste ut den på 2 dagar och hälften sträckläste jag på några timmar för den var så spännande/hemsk/sjuk. Seriöst, ni måste läsa den.

Igen.

Precis som juni förra året så inleder jag sommarlovet med lunginflammation, dock en mildare en den här gången. Men jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart för jag börjar jobba på onsdag och jag hade planerat att fara till Skellefteå innan!

Förra året.

Trettonde juni.

Idag fick vi besök av mammas jobbarkompis och hennes 4 månader gamla Lucas ↑, väldigt söt pojke. Sen lade jag mig i solstolen och somnade (vilket resulterat i en ganska röd framsida), förflyttade mig sen till soffan och somnade där med. Jäkla feber.

Tolfte juni

Från i torsdags då vi i klassen åkte ut till havet och badade badtunna.

Idag har jag hunnit vakna i Skellefteå, åkt en sväng till Umeå och slutligen landat i Lycksele. Har även varit på ett jobbmöte och kommit hem helt utmattad med 38.6 graders feber. Nu kokar världens finaste mamma makaronvälling till mig och sen ska jag krypa ner i min egentligen alldeles för stora säng. Just för tillfället känns det faktiskt riktigt bra att det här ska vara mitt hem igen i 2 månader framåt ♥

Studenten.Så kom den där dagen man hade väntat på i flera år.
Drack champagne med klassen, stod på ett flak och var så himla lycklig, åt god mat med släkten, förfestade i partytältet, dansade på Verandan och gick hem i morgonsolen med Erik. Så sjukt bra dag, kväll, natt och morgon.
Idag har det sjunkit in att jag aldrig mer kommer få vara en del av Te3a och det ledde till tårar. Men som Linnéa skrev så ska man inte vara ledsen över att det över, man ska vara glad att det hänt, och det är jag verkligen!

Sista natten i min älskade lägenhet

Har just kommit hem från en riktigt rolig kväll i Jontes stuga, bilder på de senaste dagarna kommer senare! Nu ska jag sova en sista natt i min ekande tomma lägenhet och när jag vaknar imorgon ska jag fira sista dagen som en Te3a:are.

Summering

Dagarna går så fort och jag är nästan aldrig hemma.
Har hunnit gå balen, packat ner hela mitt liv i väskor och påsar, ätit ute två dagar i rad, varit på onsdagsfest, legat tätt intill Erik i en 90-säng och bara pratat klockan 3 på morgonen och pyntat vårt lastbilsflak i timmar.
Snart sitter jag i en bil på väg till en klasskompis stuga för att bada badtunna.
Och imorgon, ja då tar jag faktiskt studenten.

Balen i LyckseleJenny, Elias, Elsa, Tommy, Sandra och Gustav. Så fina!

Imorgon är det min tur!

Bara en liten stor sak.

Om en vecka är min lägenhet någon annans lägenhet i 2 månader, det känns så himla sorgligt.

Lördag den andra JuniSitter för tillfället hemma hos Erik medan han är på klassfest. Snart kommer Linnéa hit, vi ska uttnyttja Eriks stora filmsamling och äta gott. Förresten så är det helt galet att det är juni när det känns som mars, brr.

StudentveckanBilder från Linnéas blogg.

Den här sista veckan i skolan har varit både tids- och energikrävande men OJ, vad kul vi har haft! Om 6 dagar tar vi studenten och det känns så himla tråkigt att skiljas från dessa fina klasskompisar.

RSS 2.0