Så nära nu

 
I början av juni förra året satt jag på en flygplats på Kreta och fick ett sms av Sandra som frågade om någon var intresserad av att åka utomlands i vinter och jag minns att jag svarade "kanske", för man vet aldrig hur framtiden blir nu för tiden.
Och nu är det bara 1 dag kvar tills jag sticker jag iväg på det största jag gjort, närmare bestämt, en utomlandsresa på 2 månader på andra sidan jorden med 3 av mina bästa vänner. Vi börjar i Singapore och kommer sen röra oss uppåt mot Malaysia och Thailand men sen vet vi inte riktigt, det får tiden utvisa.
Följ oss på www.fyrayrahons.blogg.se genom hela resan för här kommer det nämligen vara väldigt dött. Ha det bäst!
 

Förra lördagen

 
 
Dagen började med att vi satt i soffan och såg Vänner med katter i knät.
 
 
På eftermiddagen körde mamma ett pump-pass med hela familjen + vänner (förutom lilla jag som är förkyld).
 
 
Sen for vi till mammas jobb (som var stängt) och badade i babypoolen, åt pizza och drack öl.
 
 
När vi kom hem igen spelade vi Rappakalja och åt chips.
En mycket bra lördag!

14 januari 2014

 
Det är tur att jag har en syster som dels säger åt mig att sjukanmäla mig  (för första gången sen jag började jobba på mitt jobb, för sånt där tillåter jag aldrig mig själv) och som skickar sms om vad jag kan äta till lunch.
 
 
Men ikväll ska jag (vara lite busig och skippa det faktumet att jag stannade hemma och) äta på restaurang för idag firar vi 2 år ♥

Hej 2014!

 
Jag lever fortfarande, men knappt (typ). Förkyld, resfeber och återigen jobbat såna 14-timmarspass som jag har en tendens till att ta på mig. Vardagen rullar på precis som vanligt men om 1,5 vecka sticker jag iväg och gör 2014 ett väldigt spännande år, för då börjar vår 2-månaders-resa på andra sidan jordklotet.
Men först, en sväng till Lycksele för att träffa min älskade familj och äta sådär mycket chips som jag bara gör där hemma, hihi ♥

RSS 2.0