Sista april tvåtusentolv.

Söndagar är bara bra när man inte spenderar dom själv.

Idag har jag varit på en inspirerande liten roadtrip för att kolla på konst- och keramikhögskolor, väldigt trevligt. Nu ska jag slänga i mig lite mat sen träffa ett gäng andra, vi ska äta och dricka gott nånstans framför en brasa. Trevlig valborgsmässoafton!

Tonight we're young so let's set the world on fire.Stoppade in nyårsklänningen i jeansen idag.

Ikväll ska jag ta tag i läxorna som jag skjutit upp alldeles för länge och sedan sova hos Erik. I övrigt så längtar jag tills imorgon då jag äntligen får träffa mina föräldrar!

Hopp.

På väg till Erik och efter en hel dag med Åh-vad-allt-är-jobbigt-tankar så vände det konstigt nog till lyckorus som fick mig att le hela vägen.

Det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden och fastän turisterna är borta går jag nästan aldrig ut.Idag har jag lånat böcker till ett skolarbete (känns lite gammeldags sådär) och insett att jag är smått beroende av Instagram (känns inte riktigt lika gammeldags sådär).
I övrigt har jag en helt oplanerad kväll framför mig, skulle ju kunna fara ut och springa eller ta tag i svenskauppgiften men det känns ju så jobbigt. Spela Super Nintendo låter ju bättre.

Lördagen den tjugoförsta.

Trodde denna dag skulle bli lugn dag med bara massa filmer och gottigott men istället blev jag inringd till att jobba på Leos Lekland! Stressigt men kul var det. Ikväll ska jag och min finaste gå på bio (American Pie Reunion) och imorgon blir det jobb igen!

Tjugonde april tvåtusentolv


Meeegaskönt att det är helg! Nu ska jag helgstäda lägenheten (börjar låta som mamma) och ikväll ska jag äta choklad och umgås med tre fina tjejer.

Och vi ska sluta när planeterna stannat.


Dagen började lite halvers tills jag och Linnéa (äntligen!) hittade torkat lim på bygg, lyckan var total. Nu ska mina smaklökar få dansa med min kräftstjärtspasta och ikväll blir det filmtorsdag 0ch gofika med tjejerna.

En onsdag i april


Så såg den fina gårdagen ut i bilder.

18 april

Ikväll ska jag och systern spendera kvällen hos lillkusinen som fyller hela 12 år idag! ♥ Hörde att det blir Frasses till middag och OJ vad jag har suktat efter pommes frites de senaste veckorna, mmm!

Lördag

Haft spontant sovsällskap, målat, ätit grillat och nu dricker jag vin och Skypar. Ikväll blir det antingen hotellet eller bara häng med Jenice, Sofie och Crille och deras kompisar. Blir nog bra vilket som!

BokehÄntligen blev vädret bättre, så även mitt humör. Nu ska jag gå ut med hunden och ikväll ska jag hänga med min saknade vän Jenice!

Sitter på en stol i köket och ser bara grå himmel och längtar mest till att få uppleva ren och skär lycka


Åh, vad jag längtar till sommaren, till Lossmen, till trästocksfestivalen, till att få uppleva, till att få se saker man aldrig sett.

För du var som guld i djungeln, jag var grus i parken.Idag ska jag vinka hejdå till Erik och ikväll ska jag döda ledsna tankar med en bredspackel och målarbyxor.

April 9, 2012Såhär har dagarna hos farmor ungefär sett ut. Vi kom tillbaks till Lycksele igår och här gör vi i princip samma sak som hos farmor - äter chips, glass och godis och ser film. Precis som det ska vara.

Tjugotre och tjugoett


Trevlig gårdag!
Just i skrivande stund befinner jag mig hos farmor ute i skogen, här finns inte mycket till internettäckning så det är mest troligt att jag kommer uppdatera mer på Instagram (mimmie_ln). Glad påsk!

April 4 2012 (grattis mamma!)

Vaknade med feber idag, det innebar en dag med Vänner, godis och te. Har även solat i bikini för att en timme senare titta ut och se den här snöstormen. Jag vill ha riktig vår nu!

Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt.Ledig idag, sängen har varit mitt slott och klockan har gått för fort. Ikväll ska jag låtsas att det är lördag genom att se serier med Linnéa och sen sova bredvid Erik. Vilken måndag, va?

1 april.

Högskoleprovet var precis lika jobbigt som jag tänkte att det skulle vara, skönt att det är över. Resten av gårdagen spenderades med Ronja, Johannes, Erik och min faster. Dom såg film, jag somnade.
Just nu borde jag fara hem och påbörja mitt argumenterande tal men istället ligger jag inlindad i hans armar med lugna trygga andetag som bakgrundsljud. Screw Svenska C.

Gästbloggning på G

Till alla Twilight-älskare ;)
Mvh Erik

RSS 2.0