En ny hobby.

 
350 kr fattigare, men jag tänkte att det får det vara värt om man har tänkt på det i 9 månader.
 
Första veckan i skolan är nu över, det har varit roligt men intensivt med alla nya människor och arbetsuppgifter så det känns ganska skönt att helgen är här. Jag börjar helgen med middag på Matfesten!

Jag har inte riktigt fattat att en så kort och regnig sommar kan innebära en sån stor och påtaglig skillnad.

 
För sexton veckor sedan gick jag skola på Kaplan, träffade dom här tjejerna varje dag och hurrade över att gräset blivit grönt.
Nu går jag skola på Edelvik, måste stämma träff för att veta vad dom gör om dagarna och virar halsduken hårt om min hals.
Det är så märkligt det där med förändringar.

Säg ingenting till mig, jag ser allting ändå.

 
Hade en väldigt fin gårkväll; jag och Erik kokade varm choklad, tände ljus och såg Scrubs. 

Annars så har jag just kommit hem från min andra dag med klassen, idag har vi kollat på utställningar och museum, helt okej. Imorgon börjar det på riktigt.
 
Nu ska jag ta på mig träningsskorna och gå en promenad till Erik.

We are the kids with the hungry heart.

Bilder från helgen.

Idag har jag gått min första dag på konstutbildningen på Edelvik Folkhögskola och det kändes bra. Vi är en liten skara på sju stycken mellan nitton och trettio-nånting och förhoppningsvis kommer vi få ett fint år tillsammans.

Stugan.

 
I helgen ska jag bada badtunna, spela poker och bada i sjön. Hejdå Skellefteå, hej älskade Lossmen.

Free as a bird that fly, with weightless souls now.

 
Har nu sovit första natten i lägenheten på över 2 månader och det kändes som att komma hem. Nu ska jag bara fylla mitt tomma kylskåp och fixa ett internet, sen är allt precis som det varit och ska vara.

Sjuttonde augusti.

 
Idag går bilen tillbaks till Skellefteå men den här gången tar jag med alla mina grejer. Det här blir fjärde sommaren jag drar flyttsaker fram och tillbaka och det känns precis som vanligt, förutom att i år blir det en räkning att betala varje månad och en ny skola. Spännande!

Och just det.

Har förresten sprungit en halv mil (!) och styrketränat (!) idag. Ville ba säga det för att jag aldrig tränat så hårt i mitt liv och det lär typ aldrig hända igen.
Imorgon är min rumpa död, det är ett som är säkert.

To build a home.

 


Coolt filmat. Vill också ha en så bra kamera.
(Bra låt också)

Igår och idag.Vitbergsbadet igår och falkträsket idag. Vi tar vara på det sköna vädret helt enkelt.

Elfte augusti tvåtusentolv.Igår plockade jag jordgubbar på en bärodling tillsammans med Erik och hans mamma och morföräldrar. Alltid trevligt med utflykter och inte heller dåligt att få smaka av den goda jordgubbspajen som Monika bakade sen.
Idag for jag och Erik och kollade på en ny säng till min lägenhet. Bara en vecka kvar nu, har nog aldrig längtat så här mycket.

20120809

 
Såå, nu har jag officiellt sommarlov (förutom jobb på Leos på söndag) och det känns så himla bra! Två andra bra saker är att jag får åka buss imorgon och att jag får träffa Erik!

BANGBlev lite sugen på att göra nåt med mitt hår så jag klippte lugg. Typ.

Balen 2012


Foto: Linnea Pettersson.

Marinblått, turkost och svart.Secondhand-shoppat med Jenice idag, allt detta för 50-lappen. Nöjd!
Nu ska vi gå ut på promenad!

Tillfreds.


Skjorta - second hand, shorts - H&M.
Lyssnat på radio, träningssimmat på jobbet, solat och pratat med arbetskamrater ända tills stängning trots att jag är ledig. Mått och mår bra. Solen gör mig glad.

Don't matter who you are, we dance all night and dance all day.

 
Sådärja, då var 6 arbetsdagar över och nu välkomnar jag 2 dagars ledighet med öppna armar. De senaste kvällarna har sett ut som ovan och jag skulle nog tro att de nästkommande kvällarna kommer se ut precis sådär dom med.

Jag är så långt ifrån dig, som i ett annat land fast nära ditt.

 


Bilder från helgen.

Gles uppdatering, men det enda jag gör är att jobba och sen se OS (ja, faktiskt). Eller nej, festat 3 gånger på 1 vecka har jag också gjort.
Om exakt en vecka har jag jobbat klart för i sommar och trots att jag trivs som fisken i vattnet på jobbet så ska det bli skönt med lite ledighet.

RSS 2.0