Partylördag

 
 
Denna lördag vaknar jag tidigt för bli sminkad på Make Up Store, kattvaktar en busig kattunge, äter pannkaka utan grädde (den är livsviktig), gör emojis-rebusar i brist på annat och längtar tills ikväll då det blir tacos och födelsedagsfest för Linnéa. 
 
 

Autumn is falling from trees and the snow is up to our knees.

 
Imorse kom snön och som officiell vinterhatare så kan jag ju inte säga att jag var alltför glad för det. Men hösten 2013 har varit varm ända in i det sista så jag antar att man får vara nöjd.
 
Ikväll har jag stämt träff med Erik på Wayne's Coffee och imorgon kommer min brutta Jenice och hälsar på!
 

Oktober 15

 
Överlevde min jobbhelg genom att uppskatta himlen som stod i brand på morgonen när jag cyklade till jobbet.
 
 
Och spela discobowling med 4 andra tjejer och sen busa runt på Coop på lördagen.
 
 
Och slutligen, på söndagkvällen, få somna bredvid den här killen som jag träffade för exakt 2 år sen igår ♥
 
Idag har jag varit ledig och ungefär 90% av dagen har jag tänkt på mitt liv de kommande månaderna och fått lyckopirr i magen av tanken.

Stress is caused by giving a fuck

 
 Igår kom några tjejer över till mig för att (egentligen bara) prata om vinterns planer men det hela slutade med att vi preliminärbokade ett boende på en ö utanför Thailand.
Idag är det egentligen en sån fin fredag men jag har söndagsångest för att min helg bara kommer innehålla jobb. Men jag antar att det är nu jag måste komma ihåg anledningen till varför jag tar på mig såna här mardömshelger; för att jag ska kunna göra såna saker som att preliminärboka bungalows på en ö jag aldrig varit på.

Drömmer mig bort från regniga tisdagar.

Idag är en sån där dålig dag som man bara vill spola förbi. Spenderar alltså min lediga tisdag med att ha ångest över att jag inte pluggar till ett prov jag ska göra imorgon - känns precis som på gymnasiet.
En bättre sak är dock att jag köpt en dyr och stor resväska idag som helt plötsligt gör min vinterdröm verklig, det är liksom på riktigt nu.
 
 
Kreta, juni 2013.
 

Music can change the world because it can change people.

 
Det bästa med den här hösten hittills är att jag har 4 (!) nya album från mina favoritartister att lyssna igenom.
 
Det sämsta med alla höstar är dessa gråa, ensamma söndagar som förhoppningsvis känns bättre efter en påse chips med hörlurarna på huvudet. 
 

En varm fredag i oktober.

 
 
Jag har hittills haft en ganska så perfekt fredag. Vaknade upp till strålande sol som jag tog till vara med en powerwalk, följt av en cykeltur till Erik där vi åt kanelbullar. Sedan blev det ynka 2 timmars jobb och nu sitter jag i en nystädad lägenhet och väntar på ett par killar och tjejer som ska se Idol och äta godis med mig för att sedan somna bredvid min kärlek.
Och det bästa av allt är att jag har en helt oplanerad helg framför mig.

Tusen miljoner i staden ser oss fast det är så mörkt.

 
När man kommer hem från en kväll på badhuset med kusinen, systern och hennes pojkvän och man äter en avokado och dricker en stor kopp te och man lyssnar på Maggios nya album och man inser att man faktiskt fick ett jobb och fortfarande klarar av att bo kvar så känns faktiskt allt väldigt bra. Hej oktober.

RSS 2.0