Anything to make you smile.

Bild från i somras. Tydligen så kammade jag aldrig håret då, haha.
 
Haft en bra dag som innehållit skola, ett 75-minuters samtal med en kvinna jag inte känner (men som jag antagligen kommer lära känna), en spontan middag på Linnéas jobb med Erik och sen två spännande avsnitt av Scrubs.
 
Imorgon ska jag fika på Wayne's och se Ego på bio! 

Fototorsdag

 
 
Fotolektion på skolan idag. Kallt men definitivt värt det när vi kom så nära renarna!
 
Imorgon är det helg och jag ska festa både fredagkväll och lördagkväll. Längesen sist så nu är jag galet taggad.

Lördagsnöjet

 
Sitter hemma och dricker vin och äter choklad och kollar på festival-klipp. Inte för att jag vill till Tomorrowland (eller jo, men jag skulle aldrig våga) men ändå, tänk er att festa med 180 000 andra. Så sjukt snyggt filmad och redigerad film, fick gåshud flera gånger. 

Läget

 
I måndags firade jag och Erik vår 1-årsdag med Wok & Roll och Scrubs-maraton med tända ljus. Mysigaste måndagen på länge!
Ikväll ska jag till Frida för lite tjej-häng och imorgon åker jag till Lycksele för att jobba. 

Om den där klyschan om att man ska leva i nuet.

 
Man kan titta på bilder från förra vintern och bli tårögd för att då inte är nu. Man kan ha världens mest perfekta helg och ändå känna sig ledsen. Man kan gå en promenad en söndag i januari och se norrsken framför sig, för att sen märka att det inte syns när man står precis under det.
 
Och man kan inse, att det är precis sådär det är.
 
Man blir avundsjuk på hur andra har det, man längtar bort, man vill spola tillbaks och man vill spola fram. Men när man spolat fram så kommer man sakna det man spolade bort. 
 
Är man aldrig nöjd?
Måste man alltid backa några steg för att se norrskenet eller måste man skynda sig framåt så man kan vända sig om och se det? Eller ska man bara lära sig att njuta av att man vet att man befinner sig i det fina och sen bara skita i att det inte syns just nu?
 

We are one tonight and we're breathing in the same air.

 
Åkt buss i vad som kändes som en kvart, kommit hem till en städad (!) lägenhet, tränat och haft kul med syster, tvättat typ hela min garderob och pratat i telefon med bästis i totalt 3 timmar. En sån där dag då man är effektiv utan att det tar emot, skönt att sånt händer då och då.
Imorgon blir det skola, keramik står på schemat!

I climb a tree to see the world.

 
 
Idag har jag jobbat en till dag på Nallebjörnens Lekland och har även fått kluddat dit min namnteckning som bevisar på att jag numera är fast anställd 2 helger i månaden, wihoo! Efter jobbet fick jag och Jenny ett privat spinningpass av Elsa som är spinningledare, asjobbigt men himla skönt efteråt.
 

Varför längtar du så, när det går så fort ändå?

 
Hemma i Lycksele sen några dagar och haft fina Erik som sällskap tills idag. Gjort inget alls och gjort mycket, bland annat provjobbat på ett nytt extrajobb idag och det kändes bättre än förväntat.
 
Känner mig så trött både inuti och utanpå nu för tiden, den här hösten och vintern har gjort nåt med mig men vet inte vad och kontrollfreaket i mig gillar inte det. Ska bota jagvillbarasovaborthelakvällen-tankar med att umgås med 4 fina vänner man träffar alldeles för sällan.

Nyårsafton.

 
 
Nyårsaftonsfirandet varade i 11 timmar och jag hade roligt varenda minut av dom! 

RSS 2.0