And all is wasted in the sand, like breaking diamonds with your hand.

 
Har haft en måndag som faller i mängden och längtar mest till allt jag ska göra härnäst. Imorgon dricker jag gott och äter trerätters med vänner, i övermorgon har jag precis bokat en biljett till Stockholm och nästa vecka befinner jag mig i Umeå en tväris. Ah, de närmsta veckorna kommer bli så bra!
Nu ska jag göra som de flesta kvällarna jag spenderar själv - se Girls i sängen med en filtallrik på magen.

Tjugosjätte april tvåtusentretton

 
Sitter i Eriks rum och leker i Photoshop och äter choklad och lyssnar på Håkans nya album och längtar till sommaren och älskar att maj är på ingång. Så himla glad.
 

We're painted red to fit right in.

 
Såhär känns allt idag. Blir inte klok.

KiKi Cat Case

 
Kände att det var dags för mig att köpa mitt första skal till mobilen och valet blev denna mobilkramande katt för ynka 36 kr på eBay. Frakten var gratis och det fanns hur mycket skal som helst! Jag fick den igår men trots det söker jag redan ett nytt, har tydligen hittat en ny hobby... Hehe.

14 april

Linnéas bilder från helgen.
 
I fredags bjöd Frida på asgod trerättersmiddag som ett litet firande av hennes 20-årsdag och idag har jag och Linnéa sett Fridas lags första match i allsvenskan som tyvärr blev förlust. Känns verkligen som att sommaren är på väg när man kan sitta i linne och svettas! 
Har haft en riktigt fin helg här hemma och med vännerna men jag saknar min bortresta pojkvän lite för mycket nu så jag hoppas att de närmsta timmarna går fort.

The world is a book, and those who do not travel read only one page.

 
Var på 3 utställninar på Nordanå med klassen i torsdags, blev så himla tagen av "Den frusna sjön" som handlade om en pojke och hans familj som blev utvisade ur Sverige trots att de hade bott här hela sitt liv. Jag vill verkligen bli bättre på att ta mig ut till konstutställningar, finns ju så mycket fint.
 
Idag har jag och Linnéa varit på en second-hand-runda på jakt efter en lampskärm till mitt projektarbete, men istället kom jag hem med en långklänning. Ser framemot att spendera sommaren i den.
Snart kommer den nyss nämnda flickan hem till mig för lite filmmys.
 

I april är allt så nära men ändå så långt bort.

 
Och så sitter jag här igen, 1 år senare.
Den här gången är himlen blå, men det är ändå nånting i april som gör att jag inte kan sluta tänka på brunbrända ben, glass i kvällssolen och cykelturer mitt i natten. Istället möts jag av en verklighet där jag köper medicin för pengar jag kunde lagt på annat, lättlagad gröt för att det är det enda jag orkar göra och kommer på mig själv med att längta tills nåt som ligger 53 dagar för långt bort.
 
Men ett jobb i en stad där allt finns har jag fått. Ett jobb där jag hjälper vingliga tanter med att ta på sig sockarna och matar gubbar som vill ha "2,5 droppar" kaffe efter maten. Tror jag kommer trivas.
 

Mimmie och Erik x4

 
Lördagkväll och vi har just kommit hem från middag på restaurang med släkten, riktigt gott. Nu ska vi se film och jag ska kolla om jag kan hitta lite choklad i mina föräldrars skafferi, hehe.

påsken2013

 
Har haft en bra påskhelg trots att den inte såg ut som den brukar. Har mest bara lekt sambo med killen ovan genom att laga mat, bli bjuden på mat, sett filmer och sen skrattat med en vän, festat och fått årets första fräknar.
 
Idag går jag runt och är nervös ända tills kl 16 och på torsdag åker jag buss i 4 timmar för att fira mamma som fyller 50 ♥

RSS 2.0