fina 2011.

Snart har det gått en månad av det nya året så jag tänkte att vi kan titta tillbaka på hur första halvåret av 2011 såg ut för mig.

JANUARI:
Jenice fyllde 18 och hade födelsedagsfika, Marcus hade födelsedagsfest och och jag längtade mest efter min familj och att fylla 18.

FEBRUARI:
Hade myskväll hos Linnéa, hade roligt på skolan, Lina och Sandra hade födelsedagsfest, körde mycket skoter med Elsa och jag fyllde efterlängtade 18 år!

MARS:
Fikade på Waynes med fina tjejer, fikade med gamla klasskompisar, det började bli varmare, åt årets första mjukglass och festade som aldrig förr.

APRIL:
Hade spelkväll, altanhängde med Jenice i vårvädret, var hundvakt i en vecka, fotade mycket med Linnéa, såg fotbollsmatch med tjejerna, köpte mina första Converse, hoppade studsmatta i shorts och mådde väldigt bra.

MAJ:
Hade en rolig valborgs, fick 2,5 kg choklad i försenad födelsedagspresent, spelade kubb med bra folk, hade en galen partyhelg i Umeå med Jenice och det började blomma på riktigt.

JUNI:
Fick lunginflammation (kära vänner, få aldrig lunginflammation), det blev skolavslutning, hade världens finaste helg i sommarstugan med släkten, flyttade till Lycksele över sommaren och hängde mycket på Korpberget.

dålig måndag blev bra måndag.

Struntar i läxorna och umgås med han som gör mig glad istället. Nu ska jag tvinga honom att se Dear John med mig, hehe.

om min helg.

Vilken superbra helg jag haft: fest med roligt folk, firat att mormor och morfar varit gifta i 50 år med spa, god mat och fint sällskap, och slutligen ett besök på Boda Borg. Synd bara att tiden går så fort när man har roligt!


29 januari

Jag tror vi alla kan hålla med om att det blev en grym fredagkväll!
Fler bilder kommer sen för idag ska jag, Erik, mina syskon och deras respektive fara på Boda Borg!

han.

Det bor fjärilar i min mage.

tjugofjärde i första.

Grattis på födelsedagen, bästaste!

Skolan är skitdryg men jag är så kär och så glad så jag bryr mig inte. Nu ska jag handla för första gången på typ två veckor (tack och lov för att mjölken tog slut annars hade jag aldrig tagit tag i detta).

svart av askan och elden som syntes mil, det var jag och jag gjorde det bara för dig.

Denna dag vaknade jag lite för tidigt för att ha gått och lagt mig lite för sent, men Totte och brasan var mysiga så det gjorde inget. Resten av dagen spenderades i min egna lilla glada musikvärld (älskade hörlurar ♥), mamma och pappa var dock inte fullt lika glada över hur "social" jag varit den här dagen (helgen). Heh.

Jenices och Sandras födelsedagsfest.

Mycket trevlig kväll!

nattbad.

Ikväll spontan-badade jag badkar, tände ljus och lyssnade på musik. Minns knappt jag gjorde det men härligt var det då i alla fall! Nu ska jag krypa ner i en renbäddad säng! ♥

hejhej lugna fredagkväll.

Frida på estetisk verksamhet idag.
Kämpade mig genom busskön (djungelns lag gäller) och lyckades roffa åt mig en ensitsplats, dagens lycka.
Som det ser ut nu så blir det en lugn hemmakväll ikväll och det känns väldigt bra. Nu ska jag spendera det nästkommande två timmarna med att umgås med mina bästa vänner Wordfeud och Spotify.

19 januari

Sedan jag sist skrev så har jag hunnit spendera över dygn med Erik, blivit 1700 kr fattigare men en reparerad och efterlängtad mobil rikare samt åkt på en dunderförkylning. Ikväll ska jag ha tjejkväll med tjejerna ovan! ♥

vi.

Han pussar mig alltid i nacken när vi sover sked, han utbrister alltid ett mörkt "hooo" när jag kittlar honom på revbenen och han är anledningen till varför jag är så glad nu för tiden (till exempel härhär och här). Erik heter han och jag är hans och han är min ♥

and in the dark, I can hear your heartbeat.

Denna dag har jag hunnit vara i Umeå för att kolla upp mina födelsemärken (ingen var farlig), blivit en tröja och ett nytt par av favoritjeansen rikare, lunchat med mor och bror på Subway och åkt 4 timmar buss. Snart äter jag godis med Linnéa och ikväll sover jag bredvid honom.
En bra fredag den trettonde.

torsdag.

Tung dag men förhoppningsvis blir den bättre, för ikväll ska jag äntligen krönas till äkta Skellefteåbo genom att se på en riktig AIK-match i arenan!

20120110

Nån dag ska jag äga en polaroidkamera. 

Första skoldagen på sista terminen är avklarad och det har jag blandade känslor för. Ikväll har jag skrattat mycket här i min ensamhet och det ska jag fortsätta genom att se komediseriemaraton på femman!

snöflingor.

Idag har jag tagit bort mina stygn, fixat ett nytt mobilt bredband (och blivit ljöjligt glad över att jag fick en vit!) och ikväll ska jag promenixa till min syster där jag ska se film med henne och Johannes.
För övrigt så är jag otroligt opeppad på att börja skolan igen imorgon men jag har haft världens bästa lov så jag kan inte klaga.

fyller ut tomrummet med kuddar.

Efter flera nätter med bara fyrtiofem centimeters sängyta så känns det plötsligt tomt med nittio.

sjunde januari.

Igår låg jag, Frida och Linnéa i Linnéas säng och lyssnade på musik, hade högläsning om kärlek och pratade om allt och inget.
Ikväll väntar jag på dessa finingar som har med sig en film och lite godis. Bra kvällar!

if you don't know where you are going, any road will get you there.

Måste sluta gå upp ur sängen kl 17, har inte sett dagsljus på läänge, haha.

Ikväll ska jag ha fredagsmyyys med Frida och Linnéa!

5 januari.

Mig av Isabell för några veckor sen.

Hade två mål för dagen: gå till vårdcentralen för att ta bort stygnen (men typiskt nog så var det stängt) och organisera mina kläder i garderoben. Nu är båda målen avklarade så nu ska jag göra det jag vill - ligga i soffan framför tv:n. Som alla andra kvällar den här veckan. Hehe.

hejhej, jag lever.Har levt det fina sambolivet med min femdagarssambo Jenice. Vi var uppe till morgonen för att upptäcka ny musik, sov till eftermiddagen, fick natthumor, åt precis vad vi ville och gjorde precis det vi kände för. Vill spola om dom där dagarna igen.

I övrigt så ser mitt liv ut precis som ovan fast utan henne då. Sover på dagen istället för natten, återupptäckt min kärlek till Angus & Julia stone och Kings of Leon, har inte läst bloggar på en vecka och minns aldrig senast jag duschat eller vad jag åt till middag.
Kaos i mitt annars så strukturerade liv, men jag älskar det.

nyårsafton.

Trerättermiddag hos Frida, fest i min kvartersgård och sedan "efterfest" i min lägenhet där vi fick livemusik av någon random kille som vi andra inte kände, haha. Grym kväll!

RSS 2.0